Zavod Zdravstvenog Osiguranja Tuzlanskog Kantona

JAVNI POZIV: Izražavanje interesa za pružanje usluga poslovnih banaka bez naknade

bankaaZavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona objavljuje Javni poziv za izražavanje interesa za pružanje usluga poslovnih banaka bez naknade. Zavod će vršiti odabir 2 (dvije) poslovne banke za vođenje računa javnih prihoda, računa za redovno poslovanje, podračuna u okviru računa za redovno poslovanje, glavnog računa, podračuna u okviru glavnog računa i računa za posebne namjene Zavoda, od kojih bi jedna ujedno bila i depozitna banka Zavoda.
Javni poziv sa pratećom dokumentacijom možete preuzeti putem dole postavljenog link-a.
http://zzotk.ba/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=192&id=1098:

 

Ispravka Javnog poziva za izbor investicijskih banaka za 2017. godinu

bankaDana, 01.12.2016. godine, Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona objavio je Javni poziv za izbor investicijskih banaka za 2017. godinu.
Obavještavamo javnost da je došlo do izmjene u dijelu Rok i način dostavljanja prijave za učešće, poglavlje 6. u dijelu koji se odnosi na rok dostavljanja dokumentacije.
Umjesto prvobitnog roka do 10.12.2016. godine, utvrđen je novi rok za dostavljanje prijava sa pratećom dokumentacijom i to do 12.12.2016. godine do 11,00 sati na protokol Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona.
Javno otvaranje ponuda izvršit će se u ponedjeljak, 12.12.2016. godine u 11,30 sati u prostorijama Zavoda, sala za sastanke.

 

Zasjedao Upravni odbor Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona

zgrada uoOdržana III redovna sjednica Upravnog odbora Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona. Nakon usvajanja dnevnog reda, članovi Upravnog odbora usvojili su Izvod iz zapisnika kao i Izvještaj o izvršenju odluka i zaključaka sa II redovne sjednice.

Više...
 

OBAVIJEST: Otvaranje koverata sa šiframa i rang lista idejnih rješenja po Konkursu za izradu idejnog rješenja za izradu softvera za e-recept

ereceptDana 02.12.2016. godine (petak) u 14:00 sati u prostorijama Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzalsnkog kantona (Franjevačka 36, Tuzla) održat će se javno otvaranje koverti sa šiframa kako bi se utvrdio identitet autora radova idejnog rješenja za izradu softvera za e-recept.

Više...
 

ČESTITKA ZA 25. NOVEMBAR - DAN DRŽAVNOSTI BIH

danSvim građanima iskrene čestittke povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Kolektiv Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona

 
Stranica 8 od 43

Poslovnice

Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona ima 13 poslovnica sa sjedištem u svakoj općini Kantona. Više

Pomagala

Prijedlog za izradu i nabavku pomagala i endoproteza, daje na propisanom obrascu doktor medicine. Više

Lijekovi

Način i postupak za propisivanje, izdavanje i korištenje lijekova osiguranim licima regulisan je Uredbom o obimu. Više

Posljednje novosti

Najčitanije vijesti